Casa inteligentă Viki, prezentă la pro Invent

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

VIKI – casa inteligentă dezvoltată la Cluj – va fi prezentă la cea de a XV-a ediţie a Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii “Pro Invent” de la Cluj-Napoca, organizat în perioada 22 – 24 martie 2017 de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale şi Ministerului Cercetării şi Inovării.

Evenimentul se va desfăşura în Complexul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, B-dul Muncii nr. 103-105, şi reuneşte universităţi, institute, centre şi staţiuni de cercetare, firme, asociaţii ale inventatorilor, persoane fizice din ţară şi din străinătate, cu scopul de a stârni interesul potenţialilor utilizatori şi publicului larg.

Fiecare ediţie este o manifestare de referinţă în viaţa inventicii clujene iar invenţiile prezentate, domeniile abordate, entităţile participante fac din salonul “Pro Invent” un loc distinct de întâlnire al inventatorilor şi invenţiilor cu oameni de afaceri, intreprinzători interesaţi să pună în practică rezultatele cercetării, inovării şi creativităţii româneşti.
Viki Knows îşi aduce contribuţia prin prezentarea sistemului inteligent de automatizare a casei dotat cu algoritmi de învăţare şi imitare a comportamentului uman.

Postaţi un comentariu