Campionatul de Streetball CSR League: baschet trei la trei pentru trei centre FRCCF

Prima ediție a CSR League (Campionatul Național de Streetball – Baschet trei la trei) va avea loc în perioada 9-10 iulie la Cluj. Campionat organizat cu sprijinul A.C.S. U-BT Cluj-Napoca (câștigătoarea Cupei României în 2016) va găzdui meciurile trei la trei ale echipelor formate din jucători amatori și profesioniști cu vârsta minimă de 18 ani.

Campionatul va avea loc în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, unde se vor desfășura meciurile oficiale, concomitent pe două suprafețe de joc și pe platoul din fata Sălii Sporturilor, unde vor avea loc activități de divertisment împreună cu sponsorii evenimentului, de training pentru copii și antrenament ale echipelor participante.

„Este un proiect cu caracter umanitar: toate sumele strânse din taxele de participare și din concursurile organizate pe website-ul campionatului vor fi donate Fundației Române pentru Copii, Comunitate și Familie, Cluj în vederea sprijinirii celor trei centre de zi în care fundația îngrijește copii proveniți din familii nevoiașe sau cu probleme sociale. Problema abordată în cadrul campaniei vizează combaterea tuturor formelor de violență împotriva copiilor: violență fizică, emoțională, sexuală, în cadrul familiei, dar și al instituțiilor de educație și protecție socială”, a declarat Razvan Radu, CEO Smartplan Agency.

Ambasadorii evenimentului sunt: Cristina Laslo, handbalistă a clubului “U” Alexandrion și căpitanul echipei naționale de junioare a României în 2014,  Emeric Imre, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică Folk din România, campionul clujean la raliuri Bogdan Marișca și Árpi Tőrők, solist vocal în cadrul trupei Árpi & Zip Band.

Programul competițiilor

09.07.2016 – ora 11

Deschiderea campionatului – cu participarea oficialităților din partea Asociației Județene de Sport, Clubului sportiv ACS U-BT Cluj și a vedetelor ambasadori de cauză

09.07.2016 – 10.07.2016

Campionatul Național de Streetball CSR League – 18+ ani, mixt, echipe înscrise din partea amatorilor de baschet, companiilor, freelancerilor

09.07.2016 – CSR League Party

Petrecere pentru echipele participante și spectatori.

10.07.2016 – ora 19

Închiderea campionatului și festivitatea de premiere.

Noutatea în cazul acestui tip de eveniment sportiv constă în faptul că organizatorii vor pregăti campionatul CSR League exclusiv pentru atragerea de finanțări către FRCCF astfel: întreg bugetul provenit din contribuțiile partenerilor va fi direcționat înspre pregătirea și promovarea campionatului la nivel național, astfel încât vizibilitatea concursurilor organizate pe website să fie maximă, întreg bugetul colectat din taxele de participare ale echipelor și din donațiile strânse prin participarea la concursurile organizate pe website va fi donat FRCCF pentru susținerea celor trei centre de zi.

Înscrierile pentru campionat se pot face aici.

Postaţi un comentariu