Buget mai mic pentru Cluj-Napoca în 2018. Proiectul se află în dezbatere publică

Proiectul de buget pentru 2018 al municipiului Cluj-Napoca a fost pus în dezbatere publică de primărie şi poate fi consultat pe site-ul institutiei, www.primariaclujnapoca.ro, la secţiunea Dezbateri publice.

Proiectul prevede un buget general de venituri de peste 828 de milioane de lei, în timp ce bugetul general de cheltuieli este de 1. 193.636.589 lei, mai mic decât cel din anul precedent. În cadrul bugetului general, excedentul anilor precedenţi depăşeşte 350 de milioane de lei.

Persoanele interesate pot trimite sesizări, observaţii, puncte de vedere în perioada 12 ianuarie – 26 ianuarie 2018 la adresa de email:consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetăţeni, str. Moţilor nr.7 sau la orice primărie de cartier, în atenţia Direcţiei Economice.

Pe lista de investiţii anunţate de municipalitate pentru 2018 se regăsesc lucrări la clădirile primăriei de pe Calea Moţilor şi Piaţa Unirii, lucrări de modernizare şi extindere la mai multe şcoli şi licee din oraş, extinderea compartimentului de primiri urgenţe de la Spitalul Municipal Clujana, construirea mult aşteptatului Centru Cultural Transilvania care va găzdui Filarmonica, amenajarea unor spaţii verzi noi, reabilitarea Turnului Pompierilor, realizarea obeliscurilor de la intrările în municipiu, construirea a trei statui noi a mitropolitului Bartolomeu Anania, a episcopului Nicolae Ivan şi a cardinalului Iuliu Hossu, amenajarea platformelor subterane de colectare a deşeurilor menajere, construirea de locuinţe sociale pe strada Sighişoarei, construirea mai multor parkinguri de cartiere, lucrări la trei poduri, inclusiv Podul Garibaldi.

Postaţi un comentariu