Blaga crede că Boc are o problemă morală

Vasile Blaga, președintele PDL
eepurl.com

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni că Emil Boc are o problemă morală legată de intrarea în Fundaţia Mişcarea Populară, deoarece acesta trebuie să hotărască dacă e bine să fie membru al unei fundaţii care s-a săturat de PDL, dar că nu există probabilitatea să fie exclus din partid.

„Dacă vă uitaţi pe site-ul Fundaţiei Micării Populare, dânşii spun că s-au săturat de tot soiul de partide, printre care şi de PDL. Problema morală nu este la BPN, nu este la PDL, ci acolo. Domnia sa (Emil Boc – n.r.) trebuie să hotărască dacă e bine să fie membru al unei fundaţii care s-a săturat de PDL”, a afirmat Vasile Blaga, citat de Gândul.

De asemenea, Vasile Blaga le-a transmis primarilor aleși pe listele PDL care se gândesc să plece la Partidul Mișcarea Populara că dacă „se simt în stare să câștige sub alte culori, să o facă. Bine ar fi să îți dea demisia și să o facă”. Întrebat dacă există posibilitatea ca aceștia să fie excluși sau sancționați, Blaga a răspuns negativ, precizează pesurse.ro.

1 Comentariu

  1. ioana haitchi spune:

    Cât de nesimţit poate fi omul ăsta? Nu-i ţin partea lui Boc, dar Clujul a renunţat la trei oameni pentru ca Blaga, Ioan Oltean şi MRU să fie în Parlament deoarece buldogu’ şi ceilalţi doi, n-au fost în stare să aibă suficiente voturi. Musiu, cine are probleme morale?

Postaţi un comentariu