Bazinul Olimpic Grigorescu îşi deschide luni porţile

Bazinul Olimpic Grigorescu îşi va deschide luni, 3 octombrie, porţile, a anunţat primarul Emil Boc pe pagina sa oficială de Facebook.

Bazinul funcționa pe toată durata anului. Bazinul de dimensiuni olimpice (50m x 25 m), acoperit cu un balon presostatic, asigură o temperatură a apei de 26-28 grade Celsius, tratată automat grație unui sistem de filtrare modern. Acesta este dotat cu aparatură pentru fitness: treadmill aquaness (benzi de alergare acvatice), aquabike aquaness (biciclete acvatice), static Swim (sistem de înot contracurent pentru antrenament aquafitness).

14494666_1122962254459265_7860489830466003409_n

Bazinul va funcționa după următorul program: luni–vineri – 6.00- 22.00, sâmbătă– duminică 8.00-18.00. Biletul de intrare va costa 18 lei, iar copiii, elevii, studenții, pensionarii și persoanele cu dizabilități vor plăti doar 12 lei.

Investiţie

Pentru amenajarea Bazinului Olimpic Grigorescu, Primăria Cluj-Napoca a alocat suma de 3.305.000 lei.

Pe lângă închiderea cu un balon presostatic cu triplă membrană a bazinului olimpic, în cadrul lucrărilor de modernizare au fost construite spații tehnice și vestiare, a fost reparată și refinisată cuva bazinului (care a fost adusă la o cotă maximă de 1, 50 m), a fost reamenajată zona de acces către bazin, cu instalațiile electrice și de gaze aferente.

 

Citiţi şi: Ștrandul Sun se va deschide în acest sezon, în două etape

Aqua Park?

La Ștrandul Sun din Grigorescu, Primăria Cluj-Napoca și RADP au în plan realizarea unui Aqua Park modern. În prezent se lucrează la proiectul de deviere a magistralei electrice care afectează lucrările de construire a Aqua Parkului, urmând ca după finalizarea acestuia să se treacă la realizare proiectului propriu-zis.

Citiţi şi: Ştrandul Sun va fi acoperit cu un balon presostatic

1 Comentariu

  1. Andrei spune:

    E de laudat aceasta reusita, dar preturile sunt restrictive pentru marea majoritate a oamenilor. Daca tot este un proiect al municipalitatii ar trebui ca sa vedem preturi sau oferte si pentru parintii care nu au fondurile necesare pentru a trimite copii la cursurile de inot. Sa nu uitam ca inotul se situeaza pe locul doi in topul celor mai scumpe activitati sportive de masa dupa tenis.

Postaţi un comentariu