Bărbatul evadat din arestul IPJ Cluj, prins de polițiști pe stradă, în localitatea Florești

 

Bărbatul de 45 de ani care a evadat duminică după-masa din arestul IPJ Cluj, după ce fusese reținut în arest preventiv sub acuzația de furt din locuințe, a fost prins de forțele de ordine trei zile mai târziu, pe o stradă din Florești, aflată la aproximativ șase km de locul din care bărbatul evadase.

După trei zile în care l-au căutat în tot orașul, polițiștii clujeni, cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Operațiuni Speciale Cluj, l-au depistat pe bărbatul care, la data de 14 august a.c., a evadat din centrul de reținere și arestare preventivă al unității. Acesta a fost observat de oameni ai legii pe o stradă din localitatea Florești, aflată la șase kilometri de oraș, unde bărbatul a ajuns deși la fiecare ieșire din municipiu au fost organizate filtre ale oamenilor legii care controlau fiecare mașină. Fugarul era reținut sub acuzația de furt din locuințe și se afla în stare de arest preventiv.

„La data de 16 august a.c., în jurul orei 22:00, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din județul Covasna, a fost depistat în timp ce se deplasa pe strada Cetății, dinlocalitatea Florești, județul Cluj. În continuare, sub coordonarea unității de parchet, cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Procurorii clujeni au deschis și un dosar penal care îi vizează pe polițiștii aflați în post la momentul în care fugarul a evadat din sediul Poliției.

În paralel, ancheta internă continuă pentru a se stabili cu exactitate condițiile și împrejurările care au condus la producerea acestui incident. Totodată, un procuror efectuează activitatea de urmărire penală într-un dosar penal privind polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor la momentul incidentului.

 

1 Comentariu

  1. Botezan spune:

    El a fost prins dar sefii din I.P.J. Cluj pleaca incepand cu data de 01.09.2016 in rezerva in urma raposrtelor intocmite de acestia, din cauza incompetentei si a delasarii.

Postaţi un comentariu