Au fost finalizate lucrările pe primii 21 de kilometri ai drumului judeţean DJ 107M

eepurl.com

Consiliul Judeţean Cluj anunţă că au fost finalizate lucrările de întreţinere pe primii 21 de kilometri ai drumului judeţean DJ 107M, între localităţile Luna de Sus şi Săcel.

„Importanţa acestor lucrări este dată atât de caracterul strategic al acestui drum judeţean care duce spre zona montană şi turistică Băişoara – Valea Ierii – Buru cât şi de faptul că sectorul de drum de 21 de km pe care acum l-am finalizat şi pe care se poate circula în condiţii normale era unul extrem de deteriorat” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Lucrările de întreţinere şi reparaţii demarate de Consiliul Judeţean vizează întreaga lungime de 42 de kilometri a drumului judeţean DJ 107M Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba.

Astfel, pe sectorul de drum Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel au fost executate şi finalizate lucrări de frezare, burduşiri, plombări cu asfalt, acostamente, şanţuri, cosiri, etc. lucrările de pe acest sector de drum, respectiv între kilometrul 0+000 şi kilometrul 21+000 fiind executate de SC Diferit Construct SRL Cluj-Napoca.

Pe tronsonul Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba, de la kilometrul 21+000 până la kilometrul 42+000, lucrările sunt executate de Societatea de Construcţii Napoca SA Cluj-Napoca, acestea fiind încă în derulare.

Postaţi un comentariu