Atlasglobal începe operarea între Cluj şi Istanbul

Zboruri zilnice Cluj-Napoca Istanbul

Atlasglobal Airlines continuă să crească numărul de destinaţii pe care le operează în Europa, ca parte a politicii sale de extindere a reţelei de zboruri internaţionale. Operarea Atlasglobal din Cluj va lega Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj de Aeroportul Internațional Atatürk din İstanbul începând din 1 august. Din 19 septembrie, Atlasglobal va opera zboruri zilnice între Cluj-Napoca și İstanbul. Preţurile pentru un zbor dus-întors vor începe de la 109 Euro.

Detalile programului zborurilor zilnice Atlasglobal de la Cluj la Istanbul, Aeroportul International Ataturk sunt următoarele:

De la 01 August până la 18 septembrie: 

Numărul zborului Rută Zilele de operare Ora decolării Ora aterizării
KK6611 Cluj – Istanbul Luni, miercuri, vineri 12:50 14:35
KK6610 Istanbul – Cluj Luni, miercuri, vineri 10:10 12:00

De la 19 septembrie: 

Numărul zborului Rută Zilele de operare Ora decolării Ora aterizării
KK6611 Cluj – Istanbul Luni, vineri, duminică 12:50 14:35
KK6610 Istanbul – Cluj Luni, vineri,  duminică 10:10 12:00

 

Numărul zborului Rută Zilele de operare Ora decolării Ora aterizării
KK6611 Cluj – Istanbul Marţi, miercuri, joi, sambată 18:10 19:50
KK6610 Istanbul – Cluj Marţi, miercuri, joi, sambată 15:30 17:20

Pasagerii Atlasglobal vor călători confortabil de la Cluj la Aeroportul International Atatürk din İstanbul, de unde pot continua cu zboruri de conexiune convenabile către Doha, Dubai (Sharjah), Erbil , Kuwait , Nicosia (Ercan), Sulaymaniyah , Teheran, Bishkek, Tbilisi, Yerevan, Nizhnekamsk, Antalya, Adana, Bodrum, Izmir, Gaziantep, Kayseri, Trabzon si  Konya.

Biletele pot fi cumpărate de la agenţiile autorizate sau de pe pagina de internet Atlasglobal  www.atlasglb.com.

Delicii la bord cu  Flying Chef

La bordul zborurilor de la Cluj, precum şi la bordul tuturor zborurilor cu o durată de minimum 3 ore, Atlasglobal oferă pasagerilor săi deliciile culinare pregătite de „Flying Chef”. „Flying Chef” va oferi delicatese ale bucătăriei turceşti şi internaţionale, prezentate individual pasagerilor, creând astfel o atmosferă cât mai relaxată, pur şi simplu delicioasă, a zborului lor.

Pasagerii Atlasglobal care călătoresc în clasa EkonomiPlus de la şi către Cluj vor experimenta  confortul scaunelor de piele cu distanţa generoasă de 77 cm dintre rândurile de scaune, precum şi alte servicii, cum sunt o varietate de meniuri şi băuturi gratuite la bord, 30 kg bagaj gratuit şi alegerea gratuită a locului.

Privilegiul experienţei de zbor în Business Class

Pasagerilor care doresc să beneficieze de o experienţă de zbor şi mai rafinată, Atlasglobal le oferă un serviciu Business Class veritabil. Cei care călătoresc de la şi către Cluj în Business Class se vor bucura de confortul distanţei generoase de 100 cm între rândurile de scaune şi de o largă varietate de servicii speciale, care includ mâncare gratuită la bord, 40 kg bagaj gratuit, prioritate la îmbarcarea şi debarcarea bagajelor, transfer VIP la şi de la aeronava pe Aeroportul Internaţional Atatürk din İstanbul, accesul la salonul special din Aeroportul Internaţional Atatürk.

Biletele pentru zborurile din Cluj pot fi cumpărate de la toate agenţiile autorizate Atlasglobal  din România şi de pe pagina de internet Atlasglobal www.atlasglb.com.

Pe data de 29 iunie, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, Atlasglobal Airlines a găzduit întâlnirea cu agenţiile de turism şi cu un distins grup de invitaţi. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Cluj şi cu Aeroportul International “Avram Iancu” Cluj. Celor 120 de oaspeţi din Cluj-Napoca şi din împrejurimi le-a fost oferită o prezentare specială de către dl. Orhan Sancar, Coordonatorul de Vânzări şi Marketing Atlasglobal pentru Europa de Est şi ţările CIS. Atlasglobal a oferit de asemenea cadouri speciale invitaţilor la eveniment.

atlas group

Cu acest prilej,  Orhan Sancar, Coordonatorul de Vânzări şi Marketing Atlasglobal pentru Europa de Est şi ţările CIS a susţinut o prezentare în care a evidenţiat numeroasele beneficii ale zborului cu Atlasglobal. Prezentarea a inclus informaţii despre serviciile all inclusive oferite de  Atlasglobal, între care mâncarea gratuită la bord, distanţa generoasă dintre rândurile de scaune, check-in-ul on-line, serviciul de transfer gratuit, serviciile Flying Chef, confortul oferit de serviciile Business Class.  Discuţiile care au urmat cu partenerii Atlasglobal din Cluj-Napoca şi din împrejurimi şi cu personalităţile din industria aviaţiei şi turismului  s-au concentrat asupra relaţiilor economice în continuă dezvoltare dintre Romania şi Turcia.

Postaţi un comentariu