Aproape de o tragedie

sursa foto: stiridecluj.ro
eepurl.com

Neglijența unei șoferițe care s-a angajat într-o depășire neregulamentară s-a încheiat cu coliziunea între cele două autoturisme, urmată de un incendiu în zona stadionului Dr Constantin Rădulescu din cartierul Gruia. Evenimentul rutier s-a petrecut, vineri seara. În urma coliziunii una dintre mașini a rupt un stâlp de electricitate și o țeavă de gaz, iar autovehiculul a fost cuprins de flăcări.

”Conducătorul unui autoturism, o femeie în vârstă de 28 de ani, s-a angajat în depășirea unui alt autovehicul, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu o țeava de gaz pe care a distrus-o. Ulterior autoturismul a luat foc dar, din fericire nu au existat victime. Totuși, conducătorul auto care se face vinovat de producerea acestui accident a fost sancționata contravențional pentru depășire neregulamentară”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Sosiți la fața locului pompierii au intervenit cu promptitudine și au stins focul. ”În urma unui apel referitor la incendiul unui autoturism pe strada Romulus Vuia numărul 84, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stins incendii și s-a constat că autoturismul a fost implicat într-o coliziune cu un alt autoturism și a rezultat ruperea unui branșament de caz și a unei console de electricitate, declanșându-se astfel incendiu. A ars o parte din autoturismul Audi și s-au degradat aproape 8 metri pătrați de vopsea de pe gard și poartă”, a declarat reprezentantul ISU Cluj, Ciprian Cornea.

Postaţi un comentariu