Aplicație mobilă specială pentru Zilele Clujului

Zilele Clujului au din acest an o aplicație mobilă dedicată evenimentului. Aplicația Zilele Clujului a fost dezvoltată de echipa Appy.ro– aplicații mobile în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca și este disponibilă pentru telefoanele mobile cu sisteme de operare Android sau iOS, putându-se descărca gratuit din Google Play și App Store. 

În această aplicație sunt înregistrate nu mai puțin de 315 evenimente în cele 4 zile de festival, care se desfășoară în peste 30 de locuri din oraș. 

”Dorim să oferim clujenilor o modalitate simplă, astfel încât experiența la Zilele Clujului să fie cât mai relaxată. Iată ce puteți face cu ajutorul acestui ghid inteligent de pe telefonul dumneavoastră:

– afla programul complet și detaliat al festivalului;
– să trimiteți invitații prietenilor, cunoscuților sau familiei și să le spuneți despre festival sau despre un eveniment anume, atât ca mesaj direct cât și ca o postare pe rețelele sociale;
– filtra evenimentele pe fiecare din zilele festivalului, apoi pe fiecare zi aveți la dispozitie tag-uri pentru filtrarea evenimentelor de interes;
– În timpul festivalului pot fi văzute evenimentele în curs de desfășurare și cât durează acestea;
– În pagina fiecărui eveniment aveți la dispoziție câteva instrumente pentru notificare și organizare:
– poate fi salvat evenimentul în propriul calendar, astfel încât să nu pierdeți evenimentele de interes;
– poate fi văzut locul exact al evenimentului și poate fi folosit telefonul pentru ghidarea către locul respectiv;
– vă puteți abona la notificări, astfel încât să primiți eventualele mesaje push-notifications trimise de organizator
– puteți să trimiteți rapid un mesaj de feedback dacă v-a plăcut evenimentul” se arată într-un comunicat al primăriei clujene.

Postaţi un comentariu