Amenzi pentru șoferii care au ocupat abuziv locurile de parcare pentru persoane cu dizabilități

24 de șoferi au fost amendați, în perioada 26-31 ianuarie de către polițistii locali din cadrul Direcției Ordine Publică și Trafic Rutier pentru ocuparea abuzivă a locurilor de parcare pentru persoanele cu dizabilități din oraș.

Controalele polițiștilor au vizat următoarele zone: Piața Gării, str. I.L.Caragiale, str. Emil Isac, str. M. Eminescu, str. Inului, str. Năvodari. Cu ocazia acestor verificări au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale pentru ocuparea abuzivă a locurilor rezervate cu destinație specială, în valoare de 800 lei și 20 de sancțiuni contravenționale pentru ocuparea locurilor de parcare adaptate, rezervate și semnalizate, pentu persoane cu handicap, în valoare de 4000 lei. Astfel, în total au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de de 4800 lei.

În plus, au fost ridicate 9 autovehicule, parcate ilegal. Acțiunile vor continua și în perioada următoare.

De asemenea, Poliția Locală atenționează conducătorii auto care beneficiază de cardul-legitimație pentru parcare pentru locurile special amenajate că au obligația să-l afișeze în partea din față a vehiculului, la loc vizibil.

Postaţi un comentariu