Amenzi de 48.000 de lei pentru depozitarea ilegală de deşeuri în zona Sfântul Ion

Patru persoane au fost prinse în flagrant de poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Protecţia Mediului depozitând ilegal deşeuri în zona Sfântul Ion.

Acţiunile de verificare au fost efectuate având în vedere faptul că, odată cu începerea anului 2016, s-a constatat creşterea numărului depozitărilor ilegale în zonele de agrement, pe spaţii verzi, la liziera pădurii Sfântul Ion sau pe terenurile libere de construcţii din această zonă.

Cele patru persoane, una dintre ele reprezentând o societate comercială, au fost prinse în flagrant de poliţiştii locali depozitând astfel de deşeuri în intervalul 10-13 ianuarie 2016 în zona Izvor 2, pe Drumul „Sfântul Ion”. Cetăţenii respectivi au fost sancţionaţi contravenţional conform prevederilor legale, cu amenzi în valoare de 48.000 lei.

Potrivit primăriei, pe parcursul anului trecut poliţiştii locali au aplicat sancţiuni contravenţionale pentru 82 de persoane, care au fost depistate că au depozitat ilegal pe domeniul public obiecte de mobilier, deşeuri provenite de la lucrările de construcţii, îmbrăcăminte, resturi menajere. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 123.000 lei.

Postaţi un comentariu