Alte 10.000 de abonamente pentru Untold Festival, scoase la vânzare

Foto: Dan Bodea
eepurl.com

Organizatorii Untold Festival anunță că au vândut până în data de 20 ianuarie 15.000 de abonamente la evenimentul care îi va avea ca headlineri pe David Guetta și Avicii. Dintre acestea, primele 10.000 au fost vândute doar celor înscriși pe site-ul www.untoldfestival.com. Datorită cererii foarte mari, începând cu 19 ianuarie, organizatorii festivalului au lansat abonamente spre vânzare și publicului larg, în regim Early-Bird, la prețul de 189 lei + taxe, pe site-ul și în rețeaua Eventim. Astfel s-au mai vândut încă 5.000 de abonamente.

Noul abonament de tip Early Pre-Sale va fi disponibil începând de astăzi, 21 ianuarie, până la data de 15 februarie a.c., în limita a 10.000 de abonamente. Acesta va avea prețul de 249 de lei + taxe, în rețeaua Eventim. Noile abonamente vor putea fi achizitionate și prin punctele proprii de vânzare, din Cluj-Napoca și din țară.

De asemenea, organizatorii promit că vor anunța pe data de 29 ianuarie noi artisti invitați la eveniment, urmând ca pe parcurs să fie dezvăluite și detalii despre scene, modalități de cazare și altele.

Untold Festival se va desfășura între 30 iulie – 2 august 2015, la Cluj-Napoca și este evenimentul major al Cluj Capitala Europeană a Tineretului 2015. În cadrul festivalului din această vară vor fi animate mai multe zone ale orașului, cu peste 10 scene. Organizatorii așteaptă peste 300.000 de participanți, în cele 4 zile de festival.

Postaţi un comentariu