Alphaville, Sandra, Londonbeat, Fancy fac show sâmbătă la Cluj-Napoca. Reguli de acces pentru Discoteca ’80 Cluj

Foto: Nicu Cherciu
eepurl.com

Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy, idoli ai muzicii anilor ’80, vor concerta live sâmbătă, pe 23 septembrie 2017, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului Discoteca ’80. 

Melodii precum “Forever Young” sau “Big in Japan” – Alphaville, “In The Heat of The Night” sau “Everlasting Love” – Sandra, “I’ve Been Thinking About You” – Londonbeat sau “Flames of Love” – Fancy au fost și sunt fredonate de milioane de oameni, iar sâmbătă spectatorii de la Cluj vor avea ocazia să îi asculte live pe artiștii care au fascinat o lume întreagă. Showul va dura patru ore și va fi urmat de un retro afterparty.

Reguli de acces 

Reprezentanții Backstage Production, organizatorii concertului Discoteca ’80 Cluj transmit publicului participant regulile de acces la eveniment și alte informații importante de interes general.

  • Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 17:30.
  • Evenimentul va începe la ora 19:00, iar ordinea de intrare a artiștilor este Fancy, Londonbeat, Sandra și Alphaville. Între concertele artiștilor vor avea loc pauze scurte.
  • Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la Sala Polivalentă pe jos, cu mijloace de transport în comun sau cu taxi din cauza numărului limitat de locuri de parcare.
  • În cazul în care participanții sosesc la concert cu autoturismele personale, organizatorii subliniază faptul că parcarea Sălii Polivalente va fi închisă din motive de securitate, însă parcarea Cluj Arena și parcarea din fața Sălii Sporturilor “Horea Demian” vor putea fi utilizate.
  • Accesul la Party Zone (în picioare, pe suprafața terenului de joc), respectiv accesul la Tribună (locuri pe scaune) vor avea porți de acces separate, marcate corespunzător.
  • Pentru a evita crearea de disconfort, participanții care au achiziționat bilete cu loc în tribune nu vor avea acces la Party Zone (pe suprafața terenului de joc)
  • Participanții la concert sunt rugați să țină cont de faptul că vor fi percheziționați la intrare și că accesul în Sala Polivalentă este interzis cu: umbrele, mâncare, băutură, recipiente din sticlă, din plastic sau din metal (cu excepția medicamentelor conținute în flacoane din sticlă sau plastic de până la 100 ml) – inclusiv parfumuri, sprayuri, deodorante, etc, selfie stick, camere foto și video (cu excepția camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile – de asemenea excepție fac foto- și videojurnaliștii prezenți la eveniment), bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/sprayuri de protecție personală, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune).
  • Participanții sunt rugați să nu vină cu brichete la concert – organizatorii vor pune la dispoziție chibrituri la locul special amenajat pentru fumat.
  • Obiectele interzise vor fi confiscate de către agenții de pază și vor putea fi recuperate de la intrare. Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru aceste obiecte.
  • Participanții la concert sunt rugați să consulte întregul set de reguli și alte informații importante pe www.discoteca80.ro.

Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy au făcut senzație în anii ’80-’90, iar hiturile menționate au fost prezente în topuri, au umplut săli de concerte și au animat discoteci în numeroase țări. Artiștii sunt foarte activi din punct de vedere muzical și susțin concerte sold-out în fața fanilor din întreaga lume, fie ei din Berlin, New York, Lisabona sau Varșovia.  

Concertul live DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din anii ’80.

Postaţi un comentariu