Alessandro Safina revine la Cluj, ca invitat special, în cadrul concertului susţinut de Andrea Bocelli

Marele tenor italian, Andrea Bocelli va concerta pe 25 Iunie, pe Cluj Arena, după ce va susţine pe 22 iunie un concert în capitală.

Organizarea celor două concerte va începe încă din 16 iunie, cu cel puţin o săptămână înainte de acestea, timp în care peste 500 de oameni vor munci zi şi noapte pentru a asigura un set-up fără cusur.

Şi pentru că numele Andrea Bocelli atrage doar oameni de calitate, organizatorii anunţă cu bucurie prezenţa pe scenă şi a unui alt iubit tenor Italian, deja cunoscut publicului român: Alessandro Safina. Cu o voce limpede, puternică şi senzuală, dar şi cu un timbru impecabil, Alessandro Safina a devenit cunoscut de-a lungul timpului, impresionând prin capacitatea sa de a îmbina cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock. Alessandro Safina a cucerit scenele lumii, având privilegiul de a colabora cu numeroşi artişti internaţionali, printre care: Elton John, Carlos Santana, Rod Steward, Jose Carreras, dar şi cu ai nostri Brio Sonores şi Amadeus.

Citiţi şi: Alessandro Safina și Loredana Groza, duet surpriză pentru fanii clujeni: „Buna seara, iubite!”

O nouă surpriză anuntaţă de către organizatori este un moment artistic de dans, o coregrafie special creată pentru cele două evenimente de către Mihai Petre. Echipa de dansatori va fi formată din Paolo Campigotto şi Alina Petre, care au adunat în palmares numeroase premii, fiind multipli campioni ai României la diverse competiţii, însă şi cu premii importante la campionate de talie internaţionala.

Alături de Andreea Bocelli vor urca pe scenă nume sonore ale industriei muzicale, precum Andrea Griminelli, Ilaria Della Bidia, Elisa Balbo, Elizabeth Sombart, maestrul neîntrecut al naiului, îndrăgitul Gheorghe Zamfir şi copilul-minune al pianului, Fabiani Prcsina, vor fi acompaniaţi de artişti ai Orchestrei şi Corului Operei Naţionale Bucureşti şi de cei ai Orchestrei şi Corului Operei Naţionale din Cluj-Napoca, cu o componenţă de peste 70 de instrumentişti şi 60 de corişti.

Postaţi un comentariu