Alain Delon: „Sunt încântat că în public sunt mai multe femei decât bărbaţi. O să rog femeile să rămână aici. Nu sunt gay”

Foto: Dan Bodea

Actorul francez Alain Delon a luat parte, vineri seara, la Cluj, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), la proiecția în aer liber a primului film pe care l-a produs, interpretat și regizat –Afacerea Pigot-, el explicând amuzant că se bucură că în public sunt multe femei, îndemnându-le să rămână în Piață și motivându-și cererea prin precizarea „nu sunt gay”.

Actorul francez în vârstă de 81 de ani a fost aplaudat și aclamat în momentul în care a ajuns în Piața Unirii, locul în care, pe un ecran gigant a fost proiectat filmul „Afacerea Pigot”, la care s-au vândut aproximativ 3000 de bilete.

Alain Delon a fost prezentat publicului de către directorul TIFF, Tudor Giurgiu, francezul explicând că se bucură de faptul că proiecția este în aer liber, dar mai ales de faptul că în public sunt foarte multe femei.

„Sunt foarte fericit să fiu aici şi am să vă spun de ce. Sunt fericit pentru că în seara asta v-am adus soarele şi cu asta mă pot mândri. Filmul <<Afacerea Pigot>> este primul film pe care l-am produs, regizat şi interpretat. Este important că astăzi îl putem vedea în aer liber, pentru că dacă ar fi fost vremea de ieri l-am fi văzut într-o sală. Mulţumesc pentru invitaţia de a fi aici şi sunt foarte fericit şi foarte mândru. Sunt încântat că în public sunt mai multe femei decât bărbaţi. O să rog femeile să rămână aici pentru că trebuie să ştiţi că nu sunt gay”, a spus el.

Alain Delon va primi, sâmbătă, în cadrul galei de închidere a TIFF programată la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca premiul pentru întreaga carieră.

Postaţi un comentariu