Alain Delon a primit Premiul pentru întreaga carieră din partea TIFF: „Am cea mai frumoasă meserie din lume”

Foto: Dan Bodea

Actorul francez în vârstă de 81 de ani, Alain Delon, a primit sâmbătă seara, în cadrul Galei TIFF, Premiul pentru întreaga carieră, el explicând publicului care l-a aplaudat minute în șir că ceea ce și-a dorit cel mai mult în viață a fost să facă orice își dorește și că actoria este cea mai frumoasă meserie din lume.

Alain Delon a primit în cadrul Galei Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) Premiul pentru întreaga carieră. Încă de la momentul în care a intrat în clădirea Teatrului Național din Cluj, faimosul actor a fost primit cu ropote de aplauze.

Premiul a fost anunțat de către Tudor Giurgiu spre finalul Galei TIFF și a fost prezentat de către actrița Oana Pellea, care a mărturisit că în tinerețe era un fan înfocat al francezului.

„Ce pot să spun despre o legendă? Cum poți prezenta un om care a știut să trăiască frumos, un mare artist, un om care are clasă, care are rasă și eleganță, un bărbat iubit și adorat de femeile mapamondului. Sunt fericită și încântată că pot să îl prezint pe Alain Delon”, a spus Oana Pellea.

Foto: Dan Bodea

Alain Delon a primit premiul în aplauzele publicului din sală și le-a mărturisit oamenilor că are cea mai frumoasă meserie din lume, glumind pe seama sensului pe care acest premiu îl are.

„Toată viața mea am avut șansa să fac așa cum am considerat și să am meseria pe care mi-am dorit-o. Am cea mai frumoasă meserie din lume. La un premiul pentru „întreaga carieră” aștepți până când actorul pleacă, nu?”, a întrebat zâmbind actorul.

Imediat după primirea premiului, lângă Alain Delon, pe scenă, a urcat o fetiță cu un buchet de flori pentru actorul francez. Acesta a îmbrățișat-o și după ce a rugat-o să își spună numele i-a transmis ei și întregii săli „Tu ești viața și viitorul și copiii sunt cel mai frumos lucru al lumii”.

 

Postaţi un comentariu