Ce ne pregătesc astrele pentru anul 2014!

Horoscop 28 mai - 4 iunie 2015

Astrele pregătesc surprize mari pentru 2014

Anul 2014 vine cu schimbări destul de mari în viaţa tuturor zodiilor. Iată cum se încheie anul 2013 şi cât de bun va fi anul 2014

BERBEC

Anul 2013 s-a dovedit a fi destul de greu pentru berbeci, mai ales pe plan profesional. Cu toate acestea, este foarte posibil că finalul acestui an să vină cu schimbări majore în carieră. Trebuie să fie însă liniştiţi, având în vedere că aceste schimbări vor face ca anul 2014 să fie unul dintre cei mai buni din viaţa lor. Vei avea mari surprize în 2014.Va fi un an foarte dinamic cu multe realizări pe toate planurile. Principalele zone de interes în 2014: imaginea şi plăcerile personale; casa şi familia, dragostea, creativitatea şi copii. Vor avea succes în: a culege fructele investiţiei lor care vor fi mult mai dulci decât îşi pot imagina.

TAUR

În cazul Taurilor, anul 2013 a fost neexploatat la nivel sentimental. Finalul acestui an vine cu o surpriză de proporţii la acest capitol. Dacă sunt singuri, vor cunoaşte pe cineva, care le va umple golul din sufletul lor, cu bucurie, dragoste şi fericire. Taurii vor avea ceva mai mulţi bani decât în 2013. De asemenea, îşi vor găsi un job, vor avansa la locul de muncă sau vor ocupa o poziţie mai bună decât anul trecut. Principalele zone de interes în 2014: activităţi intelectuale, casa şi familia, dragostea, călătoriile în străinătate, educaţia şi prietenii. Vor avea succes în: proiecte mari, care pot părea greu de realizat, dar care vor aduce beneficii pe termen lungă.

GEMENI

Gemenii au tras foarte tare în 2013 şi aşa fac şi spre finalul acestui an. Fie că este vorba de carieră sau viaţa personală, gemenii au dat cam tot ceea ce au putut da din ei în 2013. Însă anul 2014 se prevede a fi perfect pentru ei. În sfârşit culeg roadele muncii pe toate planurile. Vor avea bani mai mulţi şi parte de foarte multă dragoste alături de persoana iubită sau de experienţe amoroase, în cazul în care sunt singuri. Vor trebui să se concentreze pe problemele importante, mai exact pe partea financiară, proprietăţi şi bunuri. Principalele zone de interes în 2014: finanţele, sănătatea şi munca, cariera, prietenii. Vor avea succes în: finanţe, interese personale, sănătate şi munca.

RAC

Racii termină anul 2013 destul de obosiţi, însă doar din cauza stresului generat de schimbarea majoră prin care au trecut în ultimii doi ani. 2014 va fi un an bun pentru raci, un an în care se vor calmă şi îşi vor aranja lucrurile de aşa natură încât să funcţioneze perfect. Noul an va aduce schimbări importante în carieră, cu oferte extrem de tentante. La jumătatea lunii Martie, vor obţine rezultatele mult dorite. Încrederea în sine va fi din ce în ce mai puternică şi va atinge punctul maxim spre sfârşitul verii. Principalele zone de interes în 2014: finanţele, comunicarea şi interesele intelectuale, sănătatea şi munca, reinventarea personală, cariera, prietenii. Vor avea succes în: carieră care va evolua rapid – Uranus te va ajuta enorm anul acesta – Cariera ta este predispusă la succes!

LEU

Leii termină anul 2013 pe o notă calmă. S-au împăcat cu toate problemele pe care le-au avut şi speră ca anul 2014 să aducă rezolvarea lor. Iar speranţa acestor nativi nu este în van, pentru că anul 2014 va fi incredibil de benefic pentru lei, pe absolut toate planurile. În 2014 ai mari şanse să străluceşti. Dacă se vor alia cu un Geamăn, vor pune la cale proiecte din care vor ieşi bani frumoşi. Lucrurile încep să se pună pe roate odată cu venirea verii. Principalele zone de interes în 2014: casa şi familia, sănătatea şi munca, călătoriile; spiritualitatea. Vor avea succes în: prima jumătate a lui 2014 -cu Jupiter în Rac- când vor avea parte de un noroc uimitor

FECIOARĂ

Fecioarele simt nevoia pe final de 2013 să facă o schimbare mare în viaţa sentimentală, însă nu au curaj. Tocmai de aceea, începutul lui 2014 ar putea să fie puţin zbuciumat la acest capitol şi apare un moment prielnic pentru a începe o nouă relaţie. În cele din urmă, totul va fi pe placul lor. Şi la capitolul bani vor sta bine în anul ce vine, chiar dacă finalul lui 2013 nu este atât de bogat. Sfatul cel mai potrivit pentru fecioare este acela că dacă încep a construi ceva trainic să nu se oprească la jumătatea drumului pentru că şansa e de partea lor. Principalele zone de interes în 2014: copii, creativitatea, dragostea, prietenii, spiritualitatea. Vor avea succes în: zona financiară, vor câştiga mult mai bine decât anul 2013.

BALANŢA

Dacă în 2013 s-au chinuit să facă banii pe care i-au visat, nativii acestei zodii se vor bucura, în 2014, de faptul că vor reuşi să facă bani adevăraţi din ce în ce mai repede şi fără să depună prea mult efort. Prima jumătate a anului aduce veşti bune. Finanţele vor fi la cote ridicate în aprilie, datorită poziţiei lui Jupiter în zodia Racului. Apare o perioadă pozitivă în viaţa profesională. Primăvara şi vara lui 2014 vor fi ocupaţi cu foarte multe proiecte care le vor aduce însă şi câştiguri importante. Principalele zone de interes în 2014: finanţele, casa şi familia, sănătatea şi munca, dragostea, religia, cariera, prietenii. Vor avea succes în: în carieră, mai ales dacă lucrează în ştiinţă, tehnică, comunicare, drept. Au multe iniţiative excelente.

SCORPION

Scorpionul este un alt semn zodiacal vedetă alături de Gemeni. Din punct de vedere profesional, le va merge bine. Începutul anului 2014 va fi încărcat de muncă şi plin de evenimente. Totodată, oportunităţile vor apărea mereu în calea scorpionilor dar succesul depinde foarte mult de deciziile pe care le iau. Datorită faptului că, Soarele, Luna şi Venus se întâlnesc în luna octombrie, relaţia cu partenerul de viaţa capăta noi perspective frumoase asupra vieţii personale. Pentru cei care nu sunt căsătoriţi este un an bun pentru a face acest pas. Principalele zone de interes în 2014: imaginea şi plăcerile personale; comunicarea şi interesele intelectuale; copiii; creativitatea, călătoriile, cariera, sănătatea şi munca. Vor avea succes în: partea financiară, cel puţin în prima parte a anului. Totodată vor sta foarte bine la capitolul sănătate.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii suferă pe plan sentimental la finalul lui 2013, însă acest lucru se rezolvă surprinzător de repede la începutul lui 2014. Astfel, schimbarea majoră care se întrevede în anul 2014, va dăinui mult timp. Este posibil să vă căsătoriţi sau să cimentaţi relaţia de prietenie cu altcineva decât persoana la care vă aşteptaţi. Din alte puncte de vedere, anul 2014 chiar de la început, sub influenţa puternică a Capricornului, oferă un avantaj semnificativ atunci când vine vorba de afaceri, serviciu sau bani. Apar multe provocări în viaţa profesională. Eficienta şi ideile bune vor fi recunoscute şi apreciate Principalele zone de interes în 2014: dieta; interesele personale, copiii; muncă, cariera, sănătatea. Vor avea succes la: capitolul sănătate, o posibilă moştenire sau câştigul rezultat dintr-o investiţie mai veche.

CAPRICORN

Capricornii au avut probleme de sănătate la finalul lui 2013. Nici banii şi nici viaţa amoroasă nu au fost prea darnice în 2013. Însă 2014 vine surprinzător cu forţe proaspete, iar toate necazurile parcă se şterg până la finalul lui februarie 2014. Trebuie doar să aveţi un pic de răbdare. După prima jumătate a anului, lucrurile se vor schimba dramatic, pentru ca astrele vor acţiona în favoarea capricornilor. Prezenţa lui Jupiter în zodia Racului le oferă multe resurse care-i vor ajuta în muncă sau la construirea unor proiecte. Trebuie totuşi subliniat că nu e cazul să le facă singuri pe toate. Principalele zone de interes în 2014: casa şi familia, sănătatea şi munca, călătoriile, noi proiecte, investiţiile, spiritualitatea. Vor avea succes la: construcţia sau cumpărarea unei case.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor avea un final de an 2013 ca în basme şi un an 2014 la fel de bun. Prima jumătate a anului le aduce lucruri interesante care îi face optimişti. În a doua parte a anului sunt supuşi unor provocări interesante.. Vor face tot ce îşi vor dori alături de persoana iubită şi se vor simţi împliniţi şi realizaţi pe absolut toate planurile. Vărsătorul este nativul cu cea mai mare putere de reacţie la evenimente lucru ce-l face activ şi implicat în viaţa de zi cu zi. În 2014 nu vei şti dacă să pui bani deoparte sau să îi cheltui pe toţi. Vărsătorii vor beneficia mai mult decât cred de pe urma intuiţiei lor care funcţionează aproape perfect. Atitudinea lor faţă de munca este una pozitivă şi toate ideile lor devin atractive pentru toţi ceilalţi. Stau bine la capitolul prietenii. Principalele zone de interes în 2014: casa şi familia, dragostea, creativitatea, munca, curajul, copii. Vor avea succes în: viaţa sentimentală dar şi multe realizări personale.

PEŞTI

Peştii au avut un an 2013 destul de împovărat, mai ales de probleme financiare. Însă finalul lui 2013 este îmbelşugat şi prevesteşte un an 2014 destul de bun. Pentru peşti, 2014 vine cu stabilitate financiară şi mai presus de toate cu multe realizări. Peştii se vor afla la începutul lui martie în mijlocul unei furtuni din care vor ieşi învingători şi apreciaţi. Casa le va fi punctul de rezistenta al situaţiei financiare. Intuiţia joacă un rol important în viaţa lor şi se va dovedi extrem de utilă. Este un an potrivit pentru cuplurile care doresc un copil. Principalele zone de interes în 2014: finanţele, ambiţia, sănătatea şi munca, prietenii. Vor avea succes în: finanţe, interese personale, sănătate şi munca. Vor avea succes în: recunoaşterea şi aprecierea pentru munca depusă. O îmbunătăţire a finanţelor prin nişte afaceri imobiliare.

 

Postaţi un comentariu