FOTO A treia zi de protest la Cluj: Corturi instalate în Piața Unirii pentru un miting non-stop

Foto: Dan Bodea

În jur de 1500 de oameni s-au adunat joi, începând cu ora 19.00, în Piața Unirii din Cluj-Napoca pentru a „sărbători” condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Protestatarii din Cluj i-au transmis lui Liviu Dragnea mai multe mesaje și i-au cerut acestuia demisia.„ Justiție, nu corupție”, „DNA să vină vă ia”, „Hoții la-nchisoare, nu la guvernare”, „Dragnea nu uita pușcăria-i casa ta” au fost doar câteva dintre lozincile pe care piața le-a scandat pe măsură ce grupul de protestatari a devenit mai numeros.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

În jurul orei 20.30, în Piața Unirii, protestatarii au instalat un cort pentru a transmite celor aflați la guvernare că lupta împotriva corupției va continua zi și noapte, chiar sub cerul liber. Inițiativa de a organiza un miting non-stop prin instalarea mai multor corturi, până la căderea guvernului Dăncilă, i-a aparținut protestatarului Sorin Bobiș, care a participat și la demonstraţiile anti-comuniste din 1990.

La ora 20.40 grupul a părăsit Piața Unirii și s-a îndreptat spre Bulevardul Eroilor în marș, scandând „Nu cedăm, nu capitulăm”, „Libertate”, „PSD, ciuma roșie”. Protestul a continuat în centrul orașului.

Postaţi un comentariu