„Astrele” au decis: A treia ediție a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august

Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Organizatorii festivalului de muzică electronică Untold au anunțat miercuri ca a treia ediție a evenimentului va avea loc în perioada 3-6 august, primele 5000 de bilete urmând aă fie scoase la vânzare vineri.

„Ne bucurăm că Untold a devenit un fenomen. Este tot mai apreciat, am primit premii și laude de la artiști și manageri și chiar de la alți organizatori surprinși de nivelul la care am ajuns într-un timp atât de scurt. Asta ne obligă să ne autodepășim și promitem o ediție mai reușită decât celelalte. Am consultat astrele și am stabilit că cel mai bun moment este în luna august”, a declarat Bogdan Buta, managerul evenimentului.

Vineri la ora 18:00 vor fi puse în vânzare 5000 de abonamente la prețul promoțional de 330 de lei plus taxe pentru abonamente și 200 de lei plus taxe pentru biletele de o zi, urmând ca ulterior, celelalte abonamente să coste 550 de lei. Tichetele promoționale vor fi disponibile pentru cei care anterior s-au înregistrat pe site, fiecare persoană având posibilitatea de a achiziționa cel mult patru abonamente.

În cadrul evenimentului, care a avut loc la un cinematograf din oraș, organizatorii au prezentat un film al ediției 2016, regizat de olandezul Stijn Verlinde.

 

 

Postaţi un comentariu