A doua generație EMBA University of Hull începe cursurile la Cluj

Şcoala de business 100% britanică este acreditată internaţional de AMBA (The Association of MBAs) şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business). / Foto: Dan Bodea

A doua generație EMBA University of Hull, formată din 26 de persoane, începe cursurile în acest weekend. Cursanții vor avea ocazia să se bucure de experiența 100% britanică oferită în Cluj-Napoca de şcoala de business.

Membrii acestei generații EMBA provin din top management şi middle management, din industrii precum inginerie, banking, brokeraj, IT, medicină, resurse umane, arhitectură, telecomunicații, consultanță, educație etc. Media de vârstă este de aproape 34 de ani.

„Această şcoală de business este o experiență nouă, 100% britanică, pentru o nouă generație de leaderi. Businessul va fi înțeles din mai multe perspective prin dezvoltarea calităților antreprenoriale” a declarat dr. Andrew Taylor, Director al Programului EMBA.

EMBA University of Hull este acreditat de AMBA – The Association of MBAs, precum şi de AACSB – The Association to Advance Collegiate Schools of Business, de aceasta din urmă beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de şcoli MBA din lume.

University of Hull este în top 200 cele mai importante universități din lume, conform Times Higher Education.

Cursurile şcolii de business sunt susținute de profesori de la University of Hull şi sunt organizate la Univesitatea Babeş-Bolyai, unul dintre partenerii acestei inițiative. Din cele 13 module, unul are loc în Marea Britanie. Stilul de predare şi de examinare este similar şcolilor de business pe care University of Hull le are şi în alte țări, deschise  pe parcursul a 20 de ani. Diploma de absolvire a acestui EMBA este internațională, acordată de University of Hull.

EMBA University of Hull a fost lansat în 2015.

Citiți și:Şcoala de business britanică, EMBA University of Hull, își deschide porțile la Cluj-Napoca. Diplomele vor fi recunoscute pe plan european

Burse în valoare de 60.000 euro la EMBA-ul100% britanic din Cluj-Napoca

 

Postaţi un comentariu