900 de participanți la TEDxEroilor Challenging Tomorrow 2017

Foto: Dan Bodea

Cea de a VIII-a ediție a TEDxEroilor a avut loc în perioada 5-7 mai la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca. Evenimentul de anul acesta a adunat aproximativ 900 de persoane și a venit cu două premiere în România: conferinta TEDx de o zi și jumatate și TEDxEroilor Adventures.

Printre speakerii care au urcat pe scena evenimentului se numără Dacian Cioloș, Stacey Ferreira, Andre Krouwel, Gabriela Alexandrescu, Corina Murafa, Mihai Pop etc. Participanții au avut ocazia de a interacționa cu speakerii în timpul pauzelor și de a testa noile tehnologii prezentate de partenerii evenimentului.

Citiți și: 

TEDxEroilor Adventures a fost o premieră pentru România, fiind o zi dedicată panel-urilor de discuții, atelierelor de creație și activităților în aer liber.

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent

            În spiritual ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferinţa TED oferă îndrumare general pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx individuale sunt organizate independent.

            TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice livrate de gânditorii de top ai prezentului.

Postaţi un comentariu