Copiii iubesc Clujul Curat

Peste 2.800 de elevi clujeni, de la 25 de şcoli au participat în acest an la proiectul “Iubesc Clujul Curat”. Este al 12-lea an consecutiv în care, prin intermediul micilor participanţi la acest concurs, municipalitatea îşi propune conştientizarea opiniei publice în privinţa menţinerii unui mediu curat în Cluj-Napoca.

Anul acesta elevii s-au întrecut la următoarele probe: Curăţenia începe de la şcoala mea”– proba la care elevii au efectuat activităţi de întreţinere a spaţiilor din interiorul şcolii (curţi, grădini, spaţii verzi); ”Iubitorii Parcurilor” – proba la care elevii au efectuat activităţi de întreţinere a zonelor verzi și  ”Fruntaş la reciclare” – proba la care elevii au adus deşeuri reciclabile (ambalaje, pet-uri, sticlă) la punctele de colectare selectivă existente în şcoli.

Premiile pentru secţiunea 1, 2 au fost acordate de Primăria Cluj-Napoca şi constau în vouchere de participare la evenimente sportive şi culturale sau vizite la muzee şi locuri de agrement. Premiile pentru secţiunea 3 au fost acordate de către firmele de salubritate SC Rosal Grup SA şi SC Brantner Vereş SA şi au constat în bani.

Marele premiu “Iubesc Clujul Curat”- ediţia 12-a a fost obţinut de Şcoala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” pentru rezultatele deosebite obţinute la toate cele trei secţiuni ale concursului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu