1.000 de abonamente pentru ”Cel mai tare festival al anului 2015” au fost puse în vânzare

Foto: Dan Bodea

Clujul va găzdui la mijlocul verii 2015 cel mai mare eveniment de muzică și artă contemporană organizat până acum în România. În perioada 30 iulie – 2 august, tinerii europeni sunt invitați la Cluj-Napoca pentru a sărbători, timp de 4 zile, evenimentul deceniului în România – Capitala Europeană a Tineretului 2015.

Federația Share Cluj-Napocaa pus în vânzare începând de astăzi 1.000 de abonamente la cel mai mare eveniment din programul “Cluj 2015”, la un preț special. Obiectivul principal al Capitalei Europene a Tineretului, Cluj-Napoca 2015 este de a pune Clujul și România pe harta mentală a tinerilor europeni. Au fost anunțate 1.500 de activități dintr-o paletă foarte vastă de domenii, pe perioada celor 365 de zile în care Cluj-Napoca se bucură de acest titlu.

Dintre toate evenimentele anului 2015, cel mai așteptat este, cu siguranță, festivalul verii care până acum a rămas învăluit în mister. În ultimele luni au fost vehiculate nume ale unora dintre cei mai mari artiști internaționali iar, la momentul care va marca trecerea în anul Capitalei Europene a Tineretului, vor fi anunțați primii „headlineri” ce aparțin scenei mondiale EDM – Electronic Dance Music. Mai multe detalii legate de organizare, desfășurare, artiști și alte elemente conexe rămân încă o surpriză pentru moment. Organizatorii, Federația Share Cluj-Napoca, anunță 4 zile de concerte, artă, spectacole de dans și petreceri care vor activa mai multe locații cheie ale orașului.

Cele 1.000 de abonamente au fost scoase la vânzare la un preț de doar 100 lei (cu până la 75% reducere față de prețul final de vânzare) și sunt disponibile spre achiziționare până la 31 decembrie 2014, ora 23.59. Abonamentele pot fi achiziționate prin www.bilete.ro, oficiile Poștei Române, magazinele Inmedio semnalizate cu “Bilete.ro” și în magazinele Germanos.

“Clujul se mândrește deja cu trei festivalul în finala European Festival Awards. Cel mai mare eveniment al anului 2015 vine să completeze această paletă printr-un concept care se adresează tuturor celor cu spirit tânăr – primul festival major al Clujului. Capitala Europeană a Tineretului este o oportunitate unică de a transforma Cluj-Napoca într-o destinație de poveste pentru tinerii europeni, iar echipa Federației Share este dedicată acestui obiectiv, de a avea la Cluj-Napoca <<Europe’s Best Major Festival>>” a declarat Vlad Pop, președintele Federației Share Cluj-Napoca.

Pe parcursul anului viitor vor urma o serie de anunțuri și dezvăluiri cu privire la festivalul care va aduce la Cluj-Napoca, în perioada 30 iulie – 2 august 2015, artiști în premieră pentru scena de muzică și artă contemporană din România. Abonamentele în regim “early-bird” scoase azi la vânzare oferă deținătorului acces în toate zonele activate, la toate concertele festivalului, la petrecerile surpriză pregătite de organizatori și alte surprize.

Postaţi un comentariu