Kings on Ice aduce la Cluj-Napoca cea mai renumită pereche de acrobați pe gheață: Alexander Liubchenko și Jean-Denis Sanchis

Alexander Liubchenko și Jean-Denis Sanchis dețin un titlu în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă săritură pe spate, de 6, 09 m

Show-ul pe gheață Kings on Ice anunță noi surprize pentru ediția din acest an: renumita pereche de acrobați, Alexander Liubchenko (din Ucraina) și Jean-Denis Sanchis (din Franța), va fi prezentă pe data de 9 decembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Săritură de Cartea Recordurilor 

Pentru prima dată la Cluj-Napoca, cei doi vor prezenta o suită de elemente spectaculoase, cu un grad ridicat de dificultate, ce nu sunt permise în competițiile sportive. Săritura pe spate, una dintre elementele show-ului, este cea pentru care tinerii dețin un titlu în Cartea Recordurilor. Aceștia au reușit cea mai lungă săritură pe spate de 6, 09 m.

De asemenea, printre protagoniștii spectacolului și-a mai anunțat prezența și francezul Florent Amodio, campion European în anul 2011 și multiplu campion al Franței în anii 2010, 2013 și 2014. Annette Dytrt și Yannick Bonheur, două corpuri talentate și pline de energie vor capta și ei atenția publicului prin dinamismul lor în seara spectacolului.

„Castingul pentru artiștii evenimentului este mult mai complex față de anii precedenți și aduce în premieră pentru România renumiți patinatori și acrobați. Alături de multiplul campion mondial Evgeni Plushenko, care a fost îndelung aplaudat de public anul trecut la Cluj, îi vom avea și pe Brian Joubert, marele absent de anul trecut, pe Stephane Lambiel și pe Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia. Noutățile nu se opresc însă aici. În viitorul apropiat vom reveni cu o nouă surpiză. Vă promitem un spectacol memorabil, cadoul perfect de Crăciun, ” a declarat Cristian Petică, producătorul KINGS ON ICE.
Toți artiștii vor patina pe muzica lui Edvin Marton, laureatul premiului „Emmy”, care sub corzile celebrului său Stradivarius, va oferi publicului și interpretări live ale melodiilor de pe noul său album „Rock Symphony”.

Orchestra Vienna Strauss, noutatea din acest an

O altă noutate pe care o aduce show-ul din această iarnă este participarea orchestrei Vienna Strauss, cu o componentă de 30 muzicieni. Membrii orchestrei sunt cunoscuți internațional pentru măiestria și profesionalismul lor, câștigând admirația publicului de pretutindeni.

Prețuri 

Prețurile biletelor variază între 110 și 495 lei, astfel: VIP Loja + Catering – 495 RON; VIP + Catering – 455 RON; VIP ICE – 425 RON; Categoria I – 325 RON; Categoria II – 225 RON; Categoria III – 165 RON; Categoria IV – 110 RON. Acestea se pot găsi la standul de bilete din Iulius Mall, în rețeaua Eventim (magazinele Orange, magazinele Vodafone, rețeaua OMV, librăriile Cărturești și Humanitas) sau online pe eventim.ro și pe funticket.ro.

Citiți și: Campionii mondiali ai patinajului artistic „au zburat” pe gheață în aplauzele publicului clujean. Evgeni Plushenko a promis că va reveni la anul în România 

Se antrenează pe gheață, dar obțin performanțe pe role: șase clujence vor reprezenta România la Campionatul Mondial de patinaj artistic pe role în linie

Postaţi un comentariu